Een sterk merk,
van lancering tot beleving

Words build worlds. Een merk wordt sterk als het vertrekt vanuit een authentiek verhaal. Van vertrouwd gezicht tot stemtimbre: wij geven karakter aan jouw brand, met beelden en woorden die de juiste snaar raken. Of je nu een start-up, organisatie of overheid bent, iedereen is gebaat bij een unieke branding. Ons doel? Meer zichtbaarheid en een duurzame band met de klant.

Geïllustreerde animatie voor branding

De start van je bedrijf of een nieuw product op de markt, en nog onzeker over hoe je dat het slimste aanpakt? We detecteren samen met jou de beste koers voor een knallende start.

Past je branding niet meer zo goed bij wie je bent en wat je doet? Dan is het misschien wel tijd voor een rebranding! Wij analyseren je merk met een frisse blik en geven het de opkikker die het nodig heeft.

Een sterke branding in 3 stappen

We blijven nog even onder de waterlijn, observeren jouw doelgroep en kijken diep in hun ogen, dromen en hoofden. Waarom doen ze wat ze doen? Wat raakt hen? Hoe speelt jouw merk of organisatie hierop in? En hoe wil je hen dat vertellen? Een weldoordachte merkstrategie is het begin van alle wijsheid.

We bijten ons vast in het DNA van jouw merk of organisatie. Van de juiste vormen, kleuren, fonts, frames en texturen… tot de gepaste tone of voice. We kneden en schaven aan jouw branding, totdat het totaalplaatje klopt.

Nu eens online, dan weer offline. In een animatiefilmpje, op de radio, in print, op social media, via een traditioneel billboard of een hightech app. We zetten jouw merk op het juiste moment, op de juiste plaats in de kijker. Indien nodig, zetten we ook de puntjes op de interfaces.

Wij zetten onze tanden graag in jouw merk

Graag op avontuur met Cayman?