Mise en Place: de leukste rebranding in hospitality

Mise en Place is een uitzendkantoor voor studentenjobs in hospitality (denk aan bediening, keuken,verwelkoming…). Want een studentenjob moet zorgen voor extra centen in het laatje, maar toch vooral ook fun zijn! Maar hoe spring je eruit als bedrijf tussen allerlei aantrekkelijke werkgevers? Met een unieke, coole propositie én bijpassende campagne natuurlijk! Een perfect serve voor Cayman dus.

 

We gaven de visuele stijl een nieuwe twist die zowel jong, fun én professioneel is en bedachten een rekruteringscampagne op studentenmaat. 

Jong en professioneel

Je logo behouden, maar toch een frisse look geven aan je visuele stijl? Geen probleem als je het ons vraagt! We fristen het kleurenpalet op met een paar opvallende kleuren, en voegden leuke grafische elementen toe die flexibel ingezet kunnen worden. De brushstrokes zijn geabstraheerd uit de vormen van het logo en geven een jonge, vrije look.

Fotogenie(k)

We organiseerden een shoot om frisse beelden te hebben die passen bij de nieuwe branding. In de fotografie brengen we een duidelijk verhaal: Mise en Place is een toffe werkplek, maar ook een plek waar vrienden blijven plakken. Daarbij focussen we dus niet enkel op foto’s van de studenten aan het werk, maar ook van de ontspannen sfeer. We gaven alles wel een uniforme look, met een kleine korrel in het beeld voor een extra onderscheidende touch. 

One unread message: campagnevideo in studententaal

Voor een awareness campagne met stopping power creëerden we een campagnevideo. We benadrukken de fun van werken bij Mise en Place in short en casual content. Je ziet twee studenten met elkaar texten: eerst lijkt het te gaan over een feestje, maar dan blijkt dat ze gaan werken bij Mise en place; aangezien dat het gemeenschappelijke gevoel is, past dat helemaal. Om ook op te vallen out of home, transformeerden we de video naar een affiche.

Wij zetten onze tanden graag in jouw project

Graag op avontuur met Cayman?

    Blijf op de hoogte

    Nieuwsgierig van aard? Blijf op de hoogte van onze bijzondere vangsten en creatieve vondsten.