De veelzijdigheid
van een Cayman

Of het nu gaat over Branding met een grote B of de puntjes op de i’s van uitwerking, van concept tot content, samen schrijven we aan jouw succesverhaal.

Een illustratie van Mr Croque als superheld

Een sterke naam reflecteert waar je merk voor staat, is herkenbaar, uniek en makkelijk te onthouden. Makkelijker gezegd dan gedaan? Niet als je het aan ons vraagt!

Wanneer de naam is beslist, gaan wij aan de slag met lijnen, vormen en kleuren, en ontwerpen we een visuele stijl die je merk op het lijf geschreven getekend staat.

Een aankoop wordt vaak impulsief gedaan. Je verpakking is dan hét moment om de beslissing van de koper te beïnvloeden. Wij zorgen voor een verpakking van de bovenste plank.

Soms mag het wat meer zijn: een opvallende display, raam- of vloer-stickers, banners, wobblers… Wij creëren samen met jou een unieke beleving om je merk in de verf te zetten.

Hoe vat je jouw merk of product samen in één oogopslag? Een sprekend beeld, rake woorden, en niet te vergeten: een extra snufje Cayman-creativiteit.

Een compacte folder die alle informatie samenvat of je nieuwe collectie volledig uiteengezet in een brochure, wij helpen je met inhoud, vorm en zelfs papierkeuze.

Had je al eens gedacht aan een inspirerend magazine – of bookazine, met grote foto’s mooie afwerkingen, speciaal papier, en misschien wel een harde kaft? Print’s not dead, zeggen wij dan.

hide

Wij zorgen voor een website met de juiste look, een vlotte flow, en een fijne user experience (of UX). Ook schrijven wij met veel plezier passende content om die website niet enkel aantrekkelijk en informatief, maar ook SEO-vriendelijk te maken. Zo is je website niet alleen een digitaal visitekaartje, maar ook een lead generator.

Facebook of Instagram, LinkedIn of misschien wel TikTok? Organisch of Ads? En hoe specifiek kan je dan targeten? Wij gidsen jou doorheen de jungle van sociale platforms.

Wist je dat er dagelijks zo’n 4 miljoen Vlamingen naar de radio luisteren? Met een sterke radiospot, helpen wij jou om de juiste snaar te raken bij een heel breed publiek.

Een informatief filmpje, een productvideo, een reclamespot op tv, een bedrijfsfilm, of een aftermovie van je evenement, wij begeleiden je van concept tot storyboard tot de final cut. Animatie (2D of 3D), reportagestijl of ferm gestilleerd: we hakken samen de knoop door wat past voor jouw project.

Soms moet je heel ingewikkelde dingen uitleggen op een heel behapbare manier. Wij transformeren jouw complexe gegevens en grafieken in een mooie, verstaanbare infographic.

Een illustratie kan je merk of campagne een gezicht geven – letterlijk zelfs! Van informatieve plaatjes tot een snoezelig personage, illustreren zit in ons krokodillen-bloed.

Employer branding is het proces waarbij je je als bedrijf actief positioneert als aantrekkelijke werkgever om talent aan te trekken en te behouden. Het proces is gelijkaardig aan Branding in de algemene zin, alleen ligt de focus anders. Je doelgroep is in dit geval niet je klant maar je (toekomstige) werknemer. Ook bij Employer Branding starten met een stevige strategische basis.

Op zoek naar een creatieve partner?

Graag op avontuur met Cayman?