Creatieve denkers
maken om te raken

Geen water is ons te diep. We zetten onze tanden stevig in de briefing, om sterke merken en campagnes te kunnen bouwen. Van insights en strategie tot creatie en productie: Caymannen nemen alle facetten van het creatief proces voor hun rekening. We doen dat zowel voor lokale en internationale merken, als voor overheden en non-profits.

Waarom kiezen voor Cayman?

Creatieve denkers maken om te raken. Dat betekent dat we eerst denken, dan pas doen. We volgen onze creatieve instincten, maar voeden dat buikgevoel eerst met feiten en vooronderzoek. We spelen creatief in op emoties en het onbewuste brein.


Om dat te realiseren, geloven we in een eenvoudig proces: de CaymanSprint. We observeren het gedrag van onze doelgroep – vaak gewoontedieren – van onder het wateroppervlak. Daar bedenken we een slimme strategie. Daarna gaan we op het droge recht op doel af. En met succes! Caymannen zijn zo slim, adaptief en creatief… dat ze zelfs de dino’s overleefden. Onze klanten kunnen het tevreden navertellen.

Ons bureau vormt de habitat van een veelkoppig team van creatievelingen en marketeers. Samen jagen we dezelfde missie na:  onze klanten creatief doen uitblinken.  

Illustratie van Chloé als kaaiman
Illustratie van Karen als kaaiman
Illustratie van Hendrik als een kaaiman
Illustratie van Marinka als kaaiman