Laat jouw merk
in het oog springen.

Geanimeerde illustratie voor merkidentiteit

Emoties versterken

Een goede merkidentiteit werkt inspirerend. Dat geldt zowel voor jouw klanten, als voor medewerkers die er fier mee kunnen uitpakken. We vertalen de merkstrategie in een duidelijk, duurzaam brand design.

Op vele fonten

We zetten de toon bij de lancering en bouwen stapsgewijs aan een positief merkimago. Die perceptie begint bij een passende merknaam en logo, maar nestelt zich verder in een consequent gebruik van de huisstijl. Van kleurenpalet en fotografie tot lettertype: wij zorgen voor een look-and-feel om van te snoepen. Eye candy, much!

Zonder bllsht

Doet alles goed wat het moet? Zodra onze copywriters en vormgevers zich volledig hebben uitgeleefd, houden we de vinger opnieuw aan de pols van de doelgroep. We gooien ons werk voor de leeuwen en vragen om eerlijke feedback. Van prototyperen kun je leren.

Volg de gids

Wil je dat jouw merk ook op langere termijn blijft shinen, via alle verschillende kanalen? We gieten alle elementen in een overzichtelijke huisstijlgids. Zo kunnen al jouw medewerkers en designers de merkidentiteit ten allen tijde blijven bewaken.