Next level B2B campagne voor ITZU

Om ITZU’s positie als Talent Partner te versterken, maakten we een speelse imagocampagne. En hiervoor kozen we niet toevallig de leefwereld van gaming als context maar bovendien hun eigen experten als modellen.

Creatief met spel

Hoe kunnen we de multidisciplinaire expertises van ITZU Talent Recruitment & Talent Solutions in de kijker zetten en tegelijk de eenheid van het merk bewaren? We haalden onze inspiratie uit de wereld van het gamen, waarbij je avatar ook allerlei skills bezit en je die kiest in functie van je game goals. 

De slogan werd dan ook toepasselijk Selecteer jouw HR-expert.

Geen AI avatars, maar échte experten

Eens het concept vast ligt, komt een nog leuker deel: de uitwerking! We konden zoals zovelen de AI-weg inslaan en de avatar-experten compleet uit het niets ontwerpen, maar nee hoor… Bij Cayman verkiezen we ECHTE mensen.

Dus gingen we ze gewoon casten bij ITZU zelf. En zo werd dit niet zomaar een imagocampagne voor een uniek bedrijf, maar tegelijk een machtige manier om de eigen medewerkers in de spotlights te zetten.

Select your hr-expert

Een campagnebeeld moet vooral opvallen en de (juiste) aandacht grijpen, dus spaarden we moeite noch kleur om een hele serie te maken! De campagne duikt op in allerlei kleuren en formaten, met naast statische beelden ook stop-motion video’s, perfect voor de ingezette professionele kanalen als vakbladen & targetted social media als Linkedin, Facebook & Instagram.

 

Met deze campagne kan ITZU voluit verder bouwen aan zijn naamsbekendheid onder klanten & hun expertises op een creatieve manier in de kijker zetten. Bovendien tonen ze hiermee hun waardering voor alle mensen achter die expertises: it’s a double win! Let the games begin…

Wij zetten onze tanden graag in jouw project

Graag op avontuur met Cayman?

    Blijf op de hoogte

    Nieuwsgierig van aard? Blijf op de hoogte van onze bijzondere vangsten en creatieve vondsten.