Ervaar de magie van
creativiteit en strategie

Creatieve campagnes hebben stopping power. De boodschap is herkenbaar genoeg om je aandacht te triggeren, en verrassend genoeg om nog lang te blijven plakken. Ze vervatten eeuwenoude boodschappen in gloednieuwe kanalen, en andersom.

Illustratie voor creatieve campagnes

Campagnestrategie en -concept

Hoe zorg je ervoor dat jouw campagne effectief is? We nemen een stevige strategische aanloop en bepalen de juiste boodschap en creatieve aard van de campagne. We verrassen met een sterk concept… en inspireren of sensibiliseren erop los bij onze testgroep. Want we werken het liefst in co-creatie. Alleen zo pakt de creatieve magie.

Campagneproductie en -plan

Eenmaal de campagneparaplu stevig is afgetoetst en uitgeklapt, plannen we de campagne-aanpak. Welke middelen zet je in op welke kanalen? Doe je dat outbound of inbound? Offline of online? Lokaal of regionaal?

We staan je bij met media- en middelenadvies, zodat je optimale crossmediale resultaten haalt met het beschikbare budget. We creëren de gepaste vormgeving, copy, fotografie… voor de verschillende kanalen en zorgen ervoor dat de ook de productie ervan vlekkeloos verloopt.

Illustratie voor creatieve campagnes