Het campagnebeeld voor Koket Koksijde

Een fleurig campagnebeeld voor Koksijde

In september 2021 organiseert Koksijde opnieuw “Koket Koksijde”, het driejaarlijkse evenement dat het gemeentehuis letterlijk in de bloemetjes zet. Bezoekers kunnen er genieten van een prachtig bloemendecor met unieke creaties van gerenommeerde Belgische en internationale floristen.

Bij zo’n bijzonder evenement hoort natuurlijk een even opmerkelijk campagnebeeld. De creatieve breinen van Cayman to the rescue!

Storm in ons brein!

Vol enthousiasme doken we in een brainstorm waar vanzelf de meest wilde ideeën naar boven kwamen: van papieren ruikers tot een bos bloemkolen. Uiteindelijk lieten we ons inspireren door het lekkerste aspect van ‘t zeitje: de visvangst. Zo kwamen we tot een creatief concept en de slogan: Bloemen met smaak.

Spot je de mossels?

Dan was het tijd voor de uitwerking van onze verrassende trompe l’oeuil. Op het eerste zicht denk je gewoon een foto van een weelderig boeket te zien in het campagnebeeld. Maar als je goed kijkt, zie je een heleboel lekkers uit de zee: oesters, garnalen en zelfs een krab!

Overal zichtbaar

Ons smakelijk boeket valt met al haar kleuren meteen op. Om zeker te zijn dat echt iedereen het opgemerkt had, zetten we het beeld ook om naar kleurrijke banners, flyers, affiches, vlaggen en doeken. Want zo’n feest voor het oog mag wel gezien worden!

Een scherm met het campagnebeeld van Koket Koksijde
Een banner met het campagnebeeld van Koket Koksijde

Wij zetten onze tanden graag in jouw project

Graag op avontuur met Cayman?

    Blijf op de hoogte

    Nieuwsgierig van aard? Blijf op de hoogte van onze bijzondere vangsten en creatieve vondsten.