Cayman creative meeting in think tank

Cayman vormt de vruchtbare biotoop voor 15 creatieve communicatiespecialisten. Samen jagen we één gezamenlijke missie na: mensen slimweg activeren.

Meerkoppig communicatiebureau

Ons kernteam van 15 communicatiespecialisten is even flexibel inzetbaar als creatief ontembaar. Samen bouwen we aan sterke merken en campagnes die werken. Met kennis van mensen en passie voor creativiteit en wetenschap. Afhankelijk van de projectfocus vullen we ons team organisch aan met een select netwerk van freelance experts en organisaties. Over maatwerk gesproken.

Complementaire profielen

Benieuwd naar welk talent we zoal in huis hebben? Onze general manager, account manager/fotografe, creatieve strateeg/copywriter, behavioural designer, art director/webdesigner/illustrator, art director/trendwatcher, art director/digital adept, account manager, copywriter/public relations/duurzaamheidsexpert, project manager/productie, digital expert/ux, digital marketeer, digital project manager, webdeveloper, grafische vormgever en dtp’er, zijn niet zo happig op fancy functietitels en durven al eens buiten de lijntjes te kleuren.

“Mijn mantra is dat als je mensen wil helpen een doel te bereiken, je ze het zo makkelijk mogelijk moet maken.”

Richard Thaler
Creatieve design sprint bij bureau Cayman

Plus 10 jaar ervaring

Cayman beet de spits af in 2005 en heeft intussen al heel wat creatieve watertjes doorzwommen. Uiteindelijk groeiden we uit tot een volwassen communicatiebureau, met jarenlange expertise in citymarketing/sensibiliseringscampagnes en behavioural design.
Cayman behavioural design influence framework

Cayman en co

Cayman bundelt de krachten met complementaire partners om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons communicatiebureau is één van de vier sterke onderdelen van de Vanden Broele Group.

Cayman en co, een competitief voordeel voor allen.

Monsieur/Madame Croque

Cayman voegt de daad graag bij het woord. Toen in november 2017 een fel onderkoelde brilkaaiman gevonden werd aan de Roeselaarse vaart, aarzelden wij geen moment om hem in het team op te nemen. Kleine Croque stelt het intussen goed en acclimatiseert rustig bij de buren, in het rescue center van SOS Reptiel.

Zo’n adoptie blijft spannend, trouwens, want we weten pas binnenkort of Croque een monsieur of madame is! Terwijl wij ons verdiepen in de design sprint, sprint Croque lustig mee achter zijn sprinkhanen.