Weten

Een Caymantraject vertrekt vanuit een stevige portie voor- en mensenkennis. Via interviews en observaties duiken we diep in de natuurlijke habitat van jouw doelgroepen.

We brengen hun gedrag in kaart en spotten hun pijnpunten, drempels, dromen en opportuniteiten. Zo weten we precies hoe we hen straks positief in beweging kunnen brengen.

Cayman behavioural design icoon denken

Denken

Met behulp van bewezen methodieken zoals de Google Design Sprint, het 7E-model en behavioural design technieken sturen we jouw merk of campagne in een weldoordachte richting. Met de inzichten uit de vorige fase in het achterhoofd, werken we aan een sterk strategisch concept, met duidelijke kernboodschap.

Maken

We komen al snel tot een eerste reeks tastbare, testbare prototypes. Deze zijn doorspekt met creatieve nudges – dat zijn kleine interventies – die we meteen ook uittesten op jouw doelgroep. Na de feedback-verwerking rollen we de slimme communicatiecampagne uit in al haar vormen en fases.

Dat is nu eens online, dan weer offline. In een animatiefilmpje, op de radio, in print, op social media, via een traditioneel billboard of een hightech app. Afhankelijk van de inzichten uit het vooronderzoek en de testing, zetten we een communicatieplan op en kiezen we de juiste kanalen op het juiste moment, op de juiste plaats. We denken aan de user experience en zetten de puntjes op de interfaces.

Meten

Jouw doelgroep evolueert en is constant in beweging, net zoals jouw organisatie en de context waarin we zullen communiceren. Helemaal klaar zijn we dus nooit. We blijven gebeten om te meten – we traceren, leren, optimaliseren en sturen bij waar nodig.

We leggen onze analytics naast jouw KPI’s, passen de nodige marketing automation technieken toe en versterken ons team indien gewenst met Watson, de befaamde zelflerende supercomputer van IBM.

“Met een design sprint kwamen we in 5 dagen van briefing tot gevalideerde prototypes.”

Merijn Gouweloose
Communicatie Mobiliteitsbedrijf Stad Gent

Creatieve partner
nodig?

Vertel ons hoe wij jouw verhaal kunnen versterken.