Jobs

> Creatieve stage bij Cayman

Enthousiaste stagiair(e)s om ons creatief team te versterken!

Met je knappe ideeën weet je collega’s te verrassen en klanten gelukkig te maken. Je ondersteunt het creatieve team door doelstellingen om te vormen tot een sterk concept. Je helpt mee om onze berg post-it’s met to-do’s onder controle te houden.

Je kan overweg met de Adobe CC pakketten (Photoshop, Illustrator, Indesign). Als je kennis hebt van Sketch, InVision, HTML 5, After Effects, … is dat een pluspunt. Bonuspunten voor wie affiniteit heeft met multimedia, animatie en digitale technologieën, of sterk is in fotografie of illustratie!

Het is evident dat je op de hoogte bent van de trends in communicatie, en al even vanzelfsprekend dat je een teamplayer bent.

Wat hebben wij te bieden?
We dompelen je onder in de Caymanvijver - een biotoop van uiteenlopende talenten en klanten - waar je ook jouw creativiteit in kwijt kan.

Geïnteresseerd?
Overtuig ons met je portfolio
meet@cayman.be

> Sales talenten met ervaring in digital


Ben je commercieel ingesteld en heb je een boontje voor communicatie en digital? Dan mag je altijd bij ons aankloppen. Binnen het 10-koppige team van Cayman mag je meebouwen aan een mooie klantenportefeuille en de ontwikkeling van kleine en grote campagnes. Accountmanagers leiden de projecten zowel strategisch als
praktisch in goede banen. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van creatie en webdevelopment. Het optimaal kunnen inzetten van nieuwe digitale media is een must om de klanten tegemoet te komen bij het halen van hun doelstellingen.

Je profiel

·  Je bent gepassioneerd door communicatie, met een serieus boontje voor social & digital marketing.

·  Je bent helemaal mee met de digitale trends, maar kent ook je klassiekers.

·  Je vertaalt de vraag van de klant helder naar zowel de artdirectors als webdevelopers.

·  Je waakt over timing en budget van jouw projecten.

·  Je onderhoudt een duurzame relatie met je klanten en bent tevens een netwerker.

·  Je hebt minstens vijf jaar relevante ervaring.

 
Ons aanbod 

We bieden je een vaste en boeiende job bij een communicatiebureau dat al meer dan 10 jaar zijn tanden zet in uiteenlopende communicatieopdrachten. Duurzaam ondernemen en communiceren vormen hierbij de rode draad.

Cayman werkt zowel voor de overheid als voor organisaties en bedrijven. Je wordt opgenomen in een team dat al even hard gebeten is door communicatie als jij.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar jobs@cayman.be 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We staan altijd open voor talent. Stuur een mailtje naar jobs@cayman.be